Forretter og småretter

Skalldyrsbisque
med kamskjell, kamskjellsrogn,
eple, sjalottløk, agurk
214,- (s, f, m, sl, su, b)

Carpaccio
med parmesan, ruccola, granateple,
ristede pinjekerner og olivenolje
189,- (m, n)

Røsti med løjrom
rørosrømme, rødløk og dill
214,- (f, m)

Grillet hjertesalat
chimichurri, ristede hasselnøtter,
tørkede tomater og avocadokrem.
164,- (nh)

 

Hovedretter

Grillet Entrecote
med chimichurri, bearnise, grillet hjertesalat,
tørkede tomater og fries
200g/400g – 329,-/479,- (m, e, su)

Bakt kveite
med potetpuré, syrlig smørsaus, rogn, dill,
spinatsalat og ristede hasselnøtter
339,- (f, m, nh)

Dampet blåskjell
med chorizo, eple og fennikel serveres med fries
249,- (m, b)

Langtidsbakt svineside
med gulrotpuré, bakt sellerirot, perlepotet,
oksesjy med kjørvel og selleri
299,- (m, sl)

Skrei
med gulrot, rogn og lever
375,- (f, m)

 

Desserter

Crème Brûllée
med bær
139,- (m, e)

Lemon curd
med marengs, karamellflarn og tørkede bær
139,- (m, gh, e)

Sjokoladekrem
med marinerte kirsebær, appelsinflarn
og brent hvit sjokolade.
139,- (e, gh, m)

 

Gjæstgiverens middag
199,-

 

 

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep