Snacks
Speketallerken
Spekemat fra Annis pølsemakeri
194,- (m, gr, se)
3 norske oster
med marmelade og knekkebrød
194,- (m, gr, se)
Østers
fra Grimstad
1 stk 39,- / 6 stk 195,- (b, s)
Småretter
Rekesmørbrød
med majones, sitron, syltet rødløk,
dill, salat og rogn
215,- (s, e, f, m)
Rekekurv
med majones, sitron og grillet brød
195,- (s, m, e, gh, gr)
Asparges
med hollandaise på brunet smør,
rugchips og spiseblomst
175- (e, m)
Burrata
med olivenolje, kvernet pepper, gressløk,
tomat, rødløk, persille og grillet brød
175,- (m, gh, gr)
Oksecarpaccio
med løjrom, ertespirer, rugchips,
ramsløkemulsion
199,- (e, m, f, gh, gr, sn)
Hovedretter
Dampet blåskjell
med chorizo, eple og fennikel og fries
249,- (m, b)
Grillet ytrefilet
fra Annis pølsemakeri med fries, ristet paprikakrem,
oksesjy med ristet pepper, broccolini,
salat med kjørvel og ertespirer
349,- (m)
Grillet hjertesalat
med kylling, grillet sitron, parmesan, bacon,
krutonger og cesardressig
229,- (m, gh, f, sn)
Stekt makrell
med syltet eple, saltagurk, fennikel,
dill, rørosrømme med ramsløk,
potet, sitron og løk
259,- (f, m)
Dry age burger
fra Annis pølsemakeri, serveres med cheddar,
chipotlemajones, syltet rødløk, saltagurk, og fries
235,- (m, gh, e, sn)
Desserter
Crème Brûllée
med bær
139,- (m, e)
Sjokoladekrem
med marinerte kirsebær, appelsinflarn
og brent hvit sjokolade.
139,- (e, gh, m)
Lemon curd
med marengs, karamellflarn
og tørkede bær
139,- (m, gh, e)
Gjæstgiverens middag
Spør din servitør
199,-
Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep