Forretter og småretter

Tartar
med soppmajones, syltet løk, pepperrot, dijon,
jordskokkschips, gravet eggeplomme og ristet brød
189,- (e, sn, gh)

Røsti med løjrom
rørosrømme, rødløk og dill
214,- (f, m)

Sjøkreps
bakt i hvitløkssmør med ristet brød og aioli
229,- (s, l, e, gh)

Grillet hjertesalat
chimichurri, ristede hasselnøtter, tørkede tomater og avocadokrem
164,- (nh)

 

Hovedretter

Entrecote
chimichuri, bearnise, grillet hjertesalat, tørkede tomater og fries
200g/400g – 329,-/479,- (m, e)

Piggvar
smør og rogn saus, salat på spinat, dill, ristede hasselnøtter og potetpuré
339,- (f, m, nh)

Dampet blåskjell
med chorizo og eple, serveres med nystekt brød
249,- (gh, m, b, s)

Langtidsbakt svineside
med gulrotpuré, bakt sellerirot, perlepotet, oksesjy med kjørvel og selleri
299,- (m, gh, f)

 

Desserter

Crème Brûllée
med bær
139,- (m, e)

Jordbær med is/sorbet
139,- (e, m)

Sjokoladekake
med vaniljeis
139,- (e, gh, m)

Gjæstgiverens middag
199,-

 

 

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep