Lunsjmeny

Karbonader fra Smedstuen Gård på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med grønnpepperdressing, stekt løk og stekt egg 199,-
(gh, m, e, sn, su)

Skagenrøre med håndpillede reker fra Lyngen på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med frisk salat, og sitron 189,-
(s, f, e, su, gh, m, sn)

Røkelaks fra Stranda på Gjæstgiveriets nystekte grovbrød med dillkrem, rødløk og lodderogn 189,-
(f, gh, m, su)

Salat med kylling fra Jæren, kremet chevre fra Haukeli ysteri, sylta rødbeter fra Skjørtvedt gård og bacon fra Smedstuen gård 189,-
(m, sn, su)

Vegetarburger av norsk sjøgress og sorte bønner, dressing av rødbeter fra Skjørtvedt gård, syltet agurk og Solørpoteter 215,-
(sn, su, se)

Grillet svinenakke fra Ragnhild og Knut Ødegaard i Valdres, syrlig rødkål fra Linnes gård, Gjæstgiveriets nystekte grovbrød, ølsennep og salat fra Elstøen gartneri 225,-
(gh, sn, su)

Nordnorsk fiskesuppe med gulrøtter, purre og økologiske blåskjell fra Rissa 199,-
(f, m, s, e, sn, su, gh)

Burger av storfe fra slakter Eftedal med blåmuggost fra Selbu, grønnpepperdressing, syltet agurk og Solørpoteter 215,-
(gh, sn, e, m, su)

Gjæstgiverens middag 189,-
Spør servitøren

Sjokoladekake med vaniljeis 129,- (m, e)

Gulrotkake med appelsin og søt valnøtt 129,- (e, gh, nv)

Creme Brulee med sesongens norske bær 129,- (m, e)

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep