Lunsjmeny

Skagenrøre på Gjæstgiverens nystekte brød
189,- (m, e, sn, s)

Fiskekaker med purre på rugbrød, syltet rødløk, remulade og dillchips
199,- (f, e, m, sn, gr)

Salat med revet and, jordskokk, avokado, rødløk og honningdressing
215,- (sn)

Ovnsbakt potet med røkt skinke eller skagenrøre
159,- (s, m, e, sn)

Nordnorsk fiskesuppe med gulrøtter, purre, dillolje og økologiske blåskjell
199,- (f, m, su, b)

Reinsdyrskarbonader med potetpuré, stekt løk, peppersaus og tyttebær
215,- (m, su)

Hamburger med chipotlemajones, gul salsa, cheddar, løk og stekt potet
215,- (m, gh, e)

Moving mountain vegetarburger med vegansk aioli, coleslaw og stekt potet
215,- (gh, m, e)

Gjæstgiverens middag
189,- Spør servitøren

Desserter

Eplepai med is
139,- (m, gh, e)

Crème brûlée med sesongens bær
139,- (e, m)

 

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep