Forretter

Kraftig skalldyrsuppe med stekt sjøkreps fra Hitra og dillolje                    164,-/199,- (s, m, b)

Anderillette med pærekompott og brioche 169,- (m, gh)

Grillet asparges med speket skinke fra Strøm- Larsen og Hollandaise 159,- (e, m)

Noe Smått

Håndplukkede østers fra Grimstad -39,- pr. stk. (b)

Nyskåret speket skinke fra Strøm-Larsen 134,- pr. 100g

Rekekurv med brød, majones og sitron 199,- (s, m)

Norske oster – Dagens utvalg og pris

Hovedretter

Ryggbiff av storfe med grillet margbein, hjertesalat, estragonemulsjon og fløtegratinerte Solørpoteter
200g/400g – 299,-/449,- (m, e, sn)

Hel ovnsbakt vårkylling med sitrontimiansjy, asparges, neper, gulrøtter fra Vold gård, spisskål fra Hafstad gård 349,- (m)

Kremede økologiske blåskjell og kveite, servert med Kubapølse fra Metervare 289,- (m, f, b)

Grillet makrell med syrlig tomatsalat, rødkål, asparges og potet 289,- (f)

Sopprisotto med Holtefjell XO og urter fra Tåsen 229,- (m, su)

Gjæstgiverens middag 189,-

Desserter

Crème Brûleé med sesongens norske bær 129,- (m, e)

Sjokoladekake med vaniljeis 139,- (m, e, gh)

Jordbær med vaniljesaus og sjokolade 139,- (m, e, gh)

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep

 

3-retter

495,-

Vinpakke til 3-retter:

395,-

Ølpakke til 3-retter

295,-