Forretter

Kraftig skalldyrsuppe med stekt sjøkreps fra Hitra og dillolje 159,-/199,-
(s, m, b)

Stortorvets håndkuttede råbiff fra Strøm-Larsen med røkt estragonkrem og urter fra Tåsen Microgreens
100g/200g -164,-/229,-
(e, gh, m)

Tørrfisk fra Lofoten med smørbakt sellerirot, eggesmør og potetchips 169,-
(m, f, sl)

Kyllingkrem med eplekompott tilsmakt honning og fritert Solørpotet 159,-
(m, e)

Noe Smått

Håndplukkede østers fra Grimstad -39,- pr. stk.
(s)
Nyskåret speket skinke fra Strøm-Larsen
134,- pr. 150g

Gratinerte sjøkreps fra Midsund med ramsløkssmør -Dagens pris
(s, m)

Norske oster – Dagens utvalg og pris

Hovedretter

Ryggbiff av elg med grillet margbein, hjertesalat, estragonemulsjon og Solørpotet
200g/400g – 289,-/449,-
(m, e)

Skrei, lever og rogn servert med gulrøtter og kokte poteter 375,-
(f, b, m)

Braisert oksekjake med mandelpotetpure, bacon og vinterens løk og sopp 289,-
(m)

Pannestekt kveite med sitronrømmesaus, karamellisert pastinakk og stekt delikatesseløk med bacon 299,-
(m, f, s)

Grillet hjertesalat med vinterens sylta grønnsaker og mandelpotetpure 229,-
(m)

Gjæstgiverensmiddag 189,-

Desserter

Crème Brûleé med sesongens norske bær 129,-
(m, e)

Svele servert med hasselnøttisog salt karamell 149,-
(m, e, gh, nh)

Nyr fra Grøndalen gård med blåbær og eplegranite 129,-
(m)

Kraftig sjokoladekake med tindvedkrem, vaniljesaus og mandelknekk 139,-
(m, e, gh)

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep

 

3-retter

495,-

Vinpakke til 3-retter:

395,-

Ølpakke til 3-retter

295,-