Forretter

Kraftig skalldyrsuppe med stekt sjøkreps fra Hitra og dillolje 164,-/199,- (s, m, b)

Anderillette med pærekompott og brioche 169,- (m, gh)

Grillet asparges med speket skinke fra Strøm- Larsen og Hollandaise 159,- (e, m)

Noe Smått

Håndplukkede østers fra Grimstad -39,- pr. stk. (b)

Nyskåret speket skinke fra Strøm-Larsen 134,- pr. 100g

Norske oster – Dagens utvalg og pris

Hovedretter

Ryggbiff av storfe med grillet margbein, hjertesalat, estragonemulsjon og fløtegratinerte Solørpoteter
200g/400g -299,-/449,- (m, e, sn)

Kremedeøkologiske blåskjell og kveite, serveres med Chorizo
289,- (m, f, b, su)

Svinerullade med smørdampede grønnsaker, kremetsopp, syltet selleri og kylling-og svinesjy
299,- (m, su, sl)

Grillet fjellørrett med Sandefjordsmør, syrlig kål og sesongens grønnsaker
289,- (f, m)

Sopprisotto med Holtefjell XO og urter fra Tåsen microgreens
229,- (m, su)

Gjæstgiverens middag 189,-

Desserter

Brunost Crème Brûleé med sesongens norske bær
129,- (m, e)

Lagostekake av nyr og blåbær med hasselnøttis
139,- (m, e, nh, gh)

Sjokoladenemesis med bringebær og bringebærsorbet
129,- (m, e)

 Varm eplesmuldrepai og vaniljeis
134,- (gh, e, m)

 

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep

3-retter

Valgfri forrett, hovedrett og dessert
495,-

Vinpakke til 3-retter:
395,-

Ølpakke til 3-retter
295,-