Forretter

Kraftig skalldyrsuppe med stekt sjøkreps fra Hitra og dillolje                        164,-/199,- (s, m, b)

Stortorvets håndkuttede råbiff fra Axel Andersen med røkt estragonkrem og urter fra Tåsen Microgreens
100g/200g -169,-/229,- (e, gh, m, su)

Svele med rakørret og sikrogn fra Valdres, Rørosrømme og rødløk            169,- (m, f, gh)

Grillet margbein fra Strøm Larsen på brioche, med kapers, sennep, sherryeddik og syltet agurk 159,- (gh, sn)

Noe Smått

Håndplukkede østers fra Grimstad -39,- pr. stk. (b)

Nyskåret speket skinke fra Strøm-Larsen 134,- pr. 100g

Gratinerte sjøkreps fra Midsund med ramsløkssmør -Dagens pris (s, m)

Norske oster – Dagens utvalg og pris

Hovedretter

Ryggbiff av storfe med grillet margbein, hjertesalat, estragonemulsjon og fløtegratinerte Solørpoteter
200g/400g – 299,-/449,- (m, e, sn)

Posjert Borgundfjordtorsk, variasjoner på sellerirot fra Ihla Gård urter fra Tåsen microgreens, Revet Holtefjell XO fra Eiker Gårdsysteri, fyldig kyllingsjy 299,- (f, m, sl, su)

Hel ovnsbakt vårkylling med sitrontimiansjy, hvit asparges, neper, gulrøtter fra Vold gård, spisskål fra Hafstad gård og hasselbakkpoteter 349,- (m)

Kremede økologiske blåskjell fra Rissa og kveite, servert med Kubapølse fra Metervare 289,- (m, f, b)

Braissert lammeskank fra Strøm Larsen, sopprisotto med Holtefjell XO, og urter fra Tåsen 289,- (m, su)

Sopprisotto med Holtefjell XO og urter fra Tåsen 229,- (m)

Gjæstgiverens middag 189,-

Desserter

Crème Brûleé med sesongens norske bær 129,- (m, e)

Kefir espuma med honningis og honningcrumble 139,- (m, gh)

Ostekake av Nyr fra Grøndalen gård og brunost 139,- (m, e, gh)

Kromkake fylt med sjokolade, tindvedkrem og hasselnøttis 139,- (m, e, gh, nh)

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep

 

3-retter

495,-

Vinpakke til 3-retter:

395,-

Ølpakke til 3-retter

295,-