Forretter
Kraftig skalldyrsuppe med stekt sjøkreps fra Hitra og dillolje 159,-/199,-
(s, m, b)
Stortorvets håndkuttede råbiff fra Strøm-Larsen med røkt estragonkrem og urter fra Tåsen Microgreens
100g/200g -164,-/229,-
(e, gh, m)
Tørrfisk fra Lofoten med smørbakt sellerirot, eggesmør og potetchips 169,-
(m, f, sl)
Kyllingkrem med eplekompott tilsmakt honning og fritert Solørpotet 159,-
(m, e)
Noe Smått
Håndplukkede østers fra Grimstad -39,- pr. stk.
(s)
Nyskåret speket skinke fra Strøm-Larsen
134,- pr. 150g
Gratinerte sjøkreps fra Midsund med ramsløkssmør -Dagens pris
(s, m)
Norske oster – Dagens utvalg og pris
Hovedretter
Ryggbiff av elg med grillet margbein, hjertesalat, estragonemulsjon og Solørpotet
200g/400g – 289,-/449,-
(m, e)
Skrei, lever og rogn servert med gulrøtter og kokte poteter 375,-
(f, b, m)
Braisert oksekjake med mandelpotetpure, bacon og vinterens løk og sopp 289,-
(m)
Pannestekt kveite med sitronrømmesaus, karamellisert pastinakk og stekt delikatesseløk med bacon 299,-
(m, f, s)
Grillet hjertesalat med vinterens sylta grønnsaker og mandelpotetpure 229,-
(m)
Gjæstgiverensmiddag 189,-
Desserter
Crème Brûleé med sesongens norske bær 129,-
(m, e)
Svele servert med hasselnøttisog salt karamell 149,-
(m, e, gh, nh)
Nyr fra Grøndalen gård med blåbær og eplegranite 129,-
(m)
Kraftig sjokoladekake med tindvedkrem, vaniljesaus og mandelknekk 139,-
(m, e, gh)
Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep
3-retter
495,-
Vinpakke til 3-retter:
395,-
Ølpakke til 3-retter