Forretter

Mørk skalldyrsuppe med krabbe og dillolje
159,- (s, m, b)

Gravet elg med tyttebærkrem, syltet sopp og sprøtt rugbrød
189,- (m, gr)

Stekt kamskjell fra Hitra med blomkålkrem
164,- (b, sl, m)

Oksehale krokett med plommekompott, blåmuggost og halekraft
174,- (m, gh)

 

 

Noe Smått

Håndplukkede østers fra Grimstad
39,- pr. stk. (b)

Nyskåret spekeskinke fra Strøm-Larsen med brioche
164,- pr. 100g (m, e, gh)

Norske oster – Dagens utvalg og pris
(m, gh)

 

Hovedretter

Pannestekt lange med gulrotpuré, hollandaise, grønnkål, grillet gulrot og potetfondant
299,- (f, e, m)

Rødbetsrisotto
229,- (su, m)

Smørstekt piggvar med stekte poteter, stangselleri og kyllingsjy
329,- (su, sl, m)

Ryggbiff av storfe med grillet hjertesalat, fløtegratinerte poteter og bearnaise
200g/400g – 299,-/449,- (m, e)

Stekt andebryst med plommesaus, rotgrønnsaker, fritert jordskokk og perlebygg
289,- (m, su, gb)

Mørk skalldyrsuppe med krabbe og dillolje
199,- (s, m, b)

Gjæstgiverens middag – (Spør din servitør)
189,-

 

Desserter

Crème Brûleé med norske bær
139,- (m, e)

Gjæstgiverens bondepiker
119,- (m, gh)

Mørk sjokoladefondand med blåmuggost
149,- (m, gh, e)

Eplepai med is
139,- (gh, e, m)

 

Stortorvets 3-retter

Stortorvets 3-retter
495,-

Vinpakke til 3-retter
395,-

Ølpakke til 3-retter
295,-

 

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep