Forretter

Serrano skinke med brioche
164,- (gh, m, e)

Spekemattallerken
169,- (m, gh)

Langtidsstekt reinsdyrsrullade med krydret rømme fra Røros og flatbrød
174,- (m, gh)

 

Smørbrød og burgere

Rekesmørbrød på Gjæstgiveriets nystekte brød med sitron og rødløk
189,- (s, gh, m, e, gr)

Rødbetsburger med vegansk aioli, coleslaw og stekt potet
215,- (gh, m, e)

Hamburger med chipotlemajones, gul salsa, cheddar, løk og stekt potet
215,- (m, gh, e)

Hovedretter

Friterte torsketunger med ertepuré og potetgull
229,- (gh, gb, e, f, m)

Nordnorsk fiskesuppe med gulrøtter, purre, dillolje og økologiske blåskjell
199,- (f, m, su, b)

Rekekurv med brød, majones og sitron
199,- (gh, e, sn, s)

Salat med varm geitost og bacon, honning, valnøtter og rødbet
189,- (m, gh, nv)

Dampet blåskjell med chorizo, serveres med Gjæstgiveriets nystekte brød
229,- (gh, m, b)

Lammecarre med rødbetspuré, pommes Anna, grønnsaker og rødvinssaus
289,- (m, s)

Pannestekt fjellørret med dillpoteter, varm fenikkelsalat og smørsaus
279,- (f, m, s)

Gjæstgiverens middag – (Spør servitøren)
189,-

Desserter

Crème Brûleé med norske bær
139,- (m, e)

Mørk sjokoladekake med vaniljeis
139,- (gh, m, e)

Is/Sorbet med
89,- (gh, m, e)

 

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep