Forretter/småretter

Serranoskinke med brioche
164,- (gh, m, e)

Røkt bøkling med rømme, syltet rødløk og flatbrød
159,- (gh, m, f)

Bakt potet med bacon, rømme, ost og mais
159,- (m)

Ostetallerken med marmelade
189,- (gh, m)

Rekesmørbrød på Gjæstgiveriets nystekte brød med sitron og rødløk
189,- (s, gh, m, e, gr)

Avocado toast på ristet brød, tomat concassé, ruccola, sprø gresskarkjerner
189,- (gh, gr)

Vegansk burger (spør din servitør) med aioli, coleslaw og stekt potet
215,- (gh, m, e)

Hamburger med chipotlemajones, gul salsa, cheddar, løk og stekt potet
215,- (m, gh, e)

Hovedretter

Panert kveite med ertepuré og potetgull
249,- (gh, gb, e, f, m)

Nordnorsk fiskesuppe med gulrøtter, purre, dillolje og økologiske blåskjell
199,- (f, m, su, b)

Rekekurv med brød, majones og sitron
199,- (gh, e, sn, s)

Salat med kylling, geitost, valnøtter og rødløk
215,- (m, gh, nv)

Dampet blåskjell med chorizo, serveres med Gjæstgiveriets nystekte brød
229,- (gh, m, b)

Ytrefilet av storfe med sellerirotpuré, grønnkål, rødvinsaus og potetkake
200g/400g – 299,-/449,- (m, e)

Pannestekt fjellørret med dillpoteter, varm fenikkelsalat og smørsaus
279,- (f, m, s)

Gjæstgiverens middag – (Spør servitøren)
189,-

Desserter

Crème Brûleé med norske bær
139,- (m, e)

Norske jordbær med fløte
139,- (m)

Is/sorbet med bær
89,- (gh, m, e)

Rabarbrapai med vaniljeis
139,- (e, gh, m)

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep