Forretter/småretter

Grønn asparges med serranoskinke og hollandaise
164,-  (m, e)

Dampet blåskjell med chorizo og eple, serveres med nystekt brød
169,- (gh, m, b, s)

And tataki med ramsløksmajones og fritert grønnkål
174,- (m, gh, e)

Rekekurv med brød, majones og sitron
199,- (gh, e, sn, s)

Avocado toast på ristet brød, tomat concassé, ruccola, sprø gresskarkjerner
189,- (gh, gr)

 

Hovedretter

Entrecote med fløtegratinerte poteter og bearnaise
200g/400g – 299,-/449,- (m, s)

Ishavsrøye med dillpoteter, varm fennikelsalat og smørsaus
279,- (f, m, s)

Dampet blåskjell med chorizo eple, serveres med nystekt brød
249,- (gh, m, b, s)

Cæsarsalat med kylling
215,- (m, gh, f)

Hamburger med chipotlemajones,cheddar, løk og stekt potet
215,- (m, gh, e)

 

Desserter

Crème Brûllée med bær
139,- (m, e)

Jordbær med is/sorbet
139,- (e, m)

Sjokoladekake med vaniljeis
139,- (e, gh, m)

 

Allergener:
f-fisk, m-melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e–egg, s–skalldyr, n–nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so–soya, su–sulfitt, lu–lupin, b–bløtdyr, se–sesamfrø, p–peanøtter, sl–selleri, sn–sennep