Julebord i Oslo sentrum

Tradisjonen med julebord er det mange som forbinder med Stortorvets Gjæstgiveri.

Vår julemeny er rikholdig og byr på tradisjonell norsk julemat, med noe for enhver smak. Før dere bestiller bord kan det lønne seg å ta en titt på menyen og våre bordsetninger, og finne det som passer best for deres selskap. Vi tar imot bestillinger på julebord fra 1 til 80 personer.

Vi har åpnet for onlinebooking for julebordsesongen.

Fra 22. oktober og frem til 11. november serverer vi julemat for små og store selskap i 2. etasje, og vanlig meny nede i restauranten.

Fra 12. november og frem til 29. desember serveres det julemeny på hele huset.

Vår populære julelunsj serveres fra den 1. desember .

Chambre Separee

Vi har ulike Chambre Separee i 2 etg. fra 12 – 80 personer hvor vi serverer vår julemeny. Hvert rom har en minimum- og maksimumsgrense.

For bestilling send en forespørsel via vårt kontaktskjema eller ring oss på 23 35 63 60.

 

3-retters julemeny

Julemenyen kan også bestilles som en 3-retters med valgfri forrett, hovedrett og dessert.
Tilbudet gjelder kun hvis hele selskapet velger 3-retters.
749,-

 

Vi har faste bordsetninger:

  • 1.etg:
  • Velg mellom klokkeslettene:
  • 17:00 & 18:00 (2.5t)
  • 19:30 & 20:00 (3t)

 

  • 2.etg:
  • Velg mellom klokkeslettene:
  • 16:00 & 16:30 (3t)
  • 20:30 & 21:00 (3t)

Julemiddag

Forretter

Lagret rakørret
fra Haadem fisk i Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill (f, m)
189,-

Gravet elg
med tyttebærkrem og syltet sopp (m, gr)
189,-

Spekemattallerken
med fenalår, tørket mørpølse, rømme og flatbrød (gh, m)
189,-

Stortorvets røkelaks
med eggerøre og rugbrød (gr, e, f, m)
189,-

 

Hovedretter

Lutefisk
servert med tradisjonelt tilbehør (f, m, gh)
629,- (2 serveringer)

Urøkt pinnekjøtt
servert med kålrotstappe, Vossakorv og sjy (m)
629,- (2 serveringer)

Juletallerken
med ribbe fra Strøm-Larsen, medisterkaker, Vossakorv, rødkål, eple, sviske og julesaus (gh, m)
465,-

Rakørret
fra Haadem fisk i Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill (f, m)
449,-

Entrecote av reinsdyr
med sellerirotpure, rotgrønnsaker, Pommes Anna og rødvinssaus (m)
449,-

Pannestekt kveite
fra Hjelmeland med sellerirotpure, rotgrønnsaker, Pommes Anna og rødvinssaus (f, m)
449,-

 

Dessert

Multekrem
med havreflarn (m, gh)
169,-

Riskrem
med rød saus og ristede mandler (m, n)
169,-

Crème Brûllée
med sesongens norske bær (m)
169,-

Mørk sjokoladekake
med vaniljeis (m, e, gh)
169,-

 

Julelunsj

Julelunsjmenyen vil bli publisert på et senere tidspunkt

Lunsjmeny

Skagenrøre med håndpillede reker på Gjæstgiveriets nystekte brød med frisk salat fra Elstøen gartneri (s, e, su, gh, m, sn)
189,-

Gravlaks på rugbrød med salat, sennepssaus og potet (gh, gr, f, e, sn)
189,-

Sildetallerken, 3 typer sild med rømme, rødløk, rødbeter og lefse (gh, m)
189,-

Julesylte på rugbrød med potetsalat, syltet agurk og sprø løk (gh, gr, m, e, sn)
189,-

Juletallerken – gravet laks, sild, rakfisk, roastbiff, julesylte, leverpostei, rømme, syltet agurk, rødløk, sennepsdressing (gh, f, e, m, sn)
325,-

Cæsarsalat med kylling, bacon, rødløk, krutonger og parmesan (gh, f, m, e)
199,-

Nordnorsk fiskesuppe med gulrøtter, purre, fiskebiter og økologiske blåskjell (f, m, s, e, sn, su)
199,-

Flesk & duppe med rotmos og ovnsbakte poteter (gh, sn, sn)
225,-

Pulled pork med coleslaw, barbecuesaus og hjertesalat (gh, m, sn)
199,-

Multekrem og havreflarn (m, gb)
169,-

Riskrem, rød saus og rista mandler (m, n)
169,-

Crème brûlée med sesongens bær (e, m)
169,-

Allergener

f -fisk, m -melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e –egg, s –skalldyr, n –nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so –soya, su –sulfitt, lu –lupin, b –bløtdyr, se –sesamfrø, p –peanøtter, sl–selleri, sn–sennep

 

3-retters julemeny

Valgfri forrett, hovedrett og dessert.
Tilbudet gjelder kun hvis hele selskapet velger 3-retters.
749,-