3-retters
Valgfri forrett, hovedrett og dessert fra menyen
749,-
Vår julemeny er rikholdig og byr på tradisjonell norsk julemat, med noe for enhver smak. Før dere bestiller bord kan det lønne seg å ta en titt på menyen og våre bordsetninger, og finne det som passer best for deres selskap. Vi tar imot bestillinger på julebord fra 1 til 80 personer.
Vi har åpnet for onlinebooking for julebordsesongen.
Fra 22. oktober og frem til 11. november serverer vi julemat for små og store selskap i 2. etasje, og vanlig meny nede i restauranten.
Fra 12. november og frem til 29. desember serveres det julemeny på hele huset.
Vår populære julelunsj serveres fra den 1. desember .
Vi har ulike Chambre Separee i 2 etg. fra 12 – 80 personer hvor vi serverer vår julemeny. Hvert rom har en minimum- og maksimumsgrense.
For bestilling send en forespørsel via vårt kontaktskjema eller ring oss på 23 35 63 60.
Julemenyen kan også bestilles som en 3-retters med valgfri forrett, hovedrett og dessert
749,-
Lagret rakørret fra Haademfisk i Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill (f, m)
189,-
Gravet elg med tyttebærkrem og syltet sopp (m)
189,-
Spekemattallerken med fenalår, tørket mørpølse, rømme og flatbrød (gh, m)
189,-
Stortorvets røkelaks med eggerøre og rugbrød (gr, e, f, m)
189,-
Lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør (m, gh)
595,- (2 ganger servering)
Urøkt pinnekjøtt fra Pers kjøkken servert med kålrotstappe, Vossakorv og sjy (m)
595,- (2 ganger servering)
Juletallerken med ribbe fra Strøm-Larsen, medisterkaker, Vossakorv, rødkål, eple, sviske og julesaus (gh, m)
469,-
Rakørret fra Haadem fisk i Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill (m)
429,-
Entrecote av reinsdyr med sellerirotpure, rotgrønnsaker, Pommes Anna og rødvinssaus (m)
429,-
Pannestekt kveite fra Hjelmeland med sellerirotpure, rotgrønnsaker, Pommes Anna og rødvinssaus (m)
429,-
Multekrem med havreflarn (m, gh)
169,-
Riskrem med rød saus og ristede mandler (m, n)
169,-
Crème Brûleé med sesongens norske bær (m)
169,-
Mørk sjokoladekake med vaniljeis (m, e, gh)
169,-
Julelunsjmenyen vil bli publisert på et senere tidspunkt
Allergener
f -fisk, m -melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e –egg, s –skalldyr, n –nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so –soya, su –sulfitt, lu –lupin, b –bløtdyr, se –sesamfrø, p –peanøtter, sl–selleri, sn–sennep
Valgfri forrett, hovedrett og dessert fra menyen
749,-