Julebord i Oslo sentrum

Tradisjonen med julebord er det mange som forbinder med Stortorvets Gjæstgiveri.

Vår julemeny er rikholdig og byr på tradisjonell norsk julemat, med noe for enhver smak. Før dere bestiller bord kan det lønne seg å ta en titt på menyen og våre bordsetninger, og finne det som passer best for deres selskap. Vi tar imot bestillinger på julebord fra 1 til 80 personer.

Vi har åpnet for onlinebooking for julebordsesongen.

Fra 24. oktober og frem til 14. november serverer vi julemat for små og store selskap i 2. etasje, og vanlig meny nede i restauranten.

Fra den 15. november og frem til 21. desember serveres det julemeny på hele huset.

Vår populære julelunsj serveres fra den 1. desember .

Chambre Separee

Vi har ulike Chambre Separee i 2 etg. fra 12 – 80 personer hvor vi serverer vår julemeny. Hvert rom har en minimum- og maksimumsgrense.

For bestilling send en forespørsel via vårt kontaktskjema eller ring oss på 23 35 63 60.

 

3-retters

Julemenyen kan også bestilles som en 3-retters med valgfri forrett, hovedrett og dessert
749,-

 

Vi har fem faste bordsetninger:

  • Julelunsj første sitting: 11.00-13.00 / 11.30-13.30 i 1.etg
  • Julelunsj andre sitting: 14.00-16.00 / 14.30- 16.30 i 1.etg

 

  • Første sitting: kl 16.00-19.00 / 16.30-19.30 i 2.etg
  • Andre sitting: kl 18.00-22.00 / 18.30-22.30 / 19.00-23.00 i 1.etg
  • Tredje sitting: kl 20.30-23.30 / 21.00-00.00 i 2.etg

Julemiddag

Forretter

Lagret rakørret fra Haademfisk i Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill (f, m)
189,-

Gravet elg med tyttebærkrem og syltet sopp (m)
189,-

Spekemattallerken med fenalår, tørket mørpølse, rømme og flatbrød (gh, m)
189,-

Stortorvets røkelaks med eggerøre og rugbrød (gr, e, f, m)
189,-

Hovedretter

Lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør (m, gh)
595,- (2 ganger servering)

Urøkt pinnekjøtt fra Pers kjøkken servert med kålrotstappe, Vossakorv og sjy (m)
595,- (2 ganger servering)

Juletallerken med ribbe fra Strøm-Larsen, medisterkaker, Vossakorv, rødkål, eple, sviske og julesaus (gh, m)
469,-

Rakørret fra Haadem fisk i Valdres med rødløk, rømme, vårløk, rødbeter og dill (m)
429,-

Entrecote av reinsdyr med sellerirotpure, rotgrønnsaker, Pommes Anna og rødvinssaus (m)
429,-

Pannestekt kveite fra Hjelmeland med sellerirotpure, rotgrønnsaker, Pommes Anna og rødvinssaus (m)
429,-

Dessert

Multekrem med havreflarn (m, gh)
169,-

Riskrem med rød saus og ristede mandler (m, n)
169,-

Crème Brûleé med sesongens norske bær (m)
169,-

Mørk sjokoladekake med vaniljeis (m, e, gh)
169,-

Julelunsj

Julelunsjmenyen vil bli publisert på et senere tidspunkt
 

Lunsjmeny

Skagenrøre med håndpillede reker på Gjæstgiveriets nystekte brød med frisk salat fra Elstøen gartneri (s, e, su, gh, m, sn)
189,-

Gravlaks på rugbrød med salat, sennepssaus og potet (gh, gr, f, e, sn)
189,-

Sildetallerken, 3 typer sild med rømme, rødløk, rødbeter og lefse (gh, m)
189,-

Julesylte på rugbrød med potetsalat, syltet agurk og sprø løk (gh, gr, m, e, sn)
189,-

Juletallerken – gravet laks, sild, rakfisk, roastbiff, julesylte, leverpostei, rømme, syltet agurk, rødløk, sennepsdressing (gh, f, e, m, sn)
325,-

Cæsarsalat med kylling, bacon, rødløk, krutonger og parmesan (gh, f, m, e)
199,-

Nordnorsk fiskesuppe med gulrøtter, purre, fiskebiter og økologiske blåskjell (f, m, s, e, sn, su)
199,-

Flesk & duppe med rotmos og ovnsbakte poteter (gh, sn, sn)
225,-

Pulled pork med coleslaw, barbecuesaus og hjertesalat (gh, m, sn)
199,-

Multekrem og havreflarn (m, gb)
169,-

Riskrem, rød saus og rista mandler (m, n)
169,-

Crème brûlée med sesongens bær (e, m)
169,-

Allergener

f -fisk, m -melk, gh–hvetemel, gb–bygg, gr–rug, e –egg, s –skalldyr, n –nøtter, nv–valnøtter, nh–hasselnøtter, so –soya, su –sulfitt, lu –lupin, b –bløtdyr, se –sesamfrø, p –peanøtter, sl–selleri, sn–sennep

 

3-retters

Valgfri forrett, hovedrett og dessert fra menyen
749,-