Det er mulig å leie egne rom i vår andre etasje, hvor vi har en rekke stuer av variert størrelse. Kun våre tre største stuer er tilgjengelig for leie hele året.

I perioden januar til oktober må man være minimum 20 personer for å leie en av våre store stuer. Serveringen består av vår 3-retters selskapsmeny. Vi vil behøve noen dagers varsel for å åpne 2. etg., og menyen må også forhåndsbestilles. Ta gjerne kontakt for å forhøre deg om ytterligere betingelser, menyer og ledig kapasitet.

Fra midten av oktober starter julebordssesongen, og vi åpner da opp hele 2. etasjen for booking. Når vi bruker hele etasjen, som vi gjør under julebordsperioden og på 17 mai, er det mulig å reservere eget rom også for mindre grupper i resten av stuene. Vår minste stue tar opp til 14 personer, og vi har 5 stuer i varierende størrelser i 2.etg som kan leies som chambre separée.

Enkelte av stuene er veldig populære, og man bør være ute i god tid dersom man ønsker et spesielt rom på en spesifik dag!

I julebordsperioden har vi følgende stuer tilgjengelige for booking som chambre separée:

Min

Max

Nystua 36 40
Christian IV 14 16
Christiania 28 32
Stua 16 18
Annestua 12 14

For mer informasjon om tilgjengelighet og mulighet for å booke kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema, eller på tlf. 23 35 63 60.